Közélet

Az út közepén nyitott ajtót a buszvezető

Olvasónk szerint hogy a 85-ös busz vezetője azért veszélyeztette utasai életét, hogy minél hamarabb átjusson a lámpás kereszteződésen, ezért nem húzta az időt a megállóba beállással, az út közepén nyitott ajtót, az utasok az autók közé sszálltak le a buszról. Felszállni senki sem tudott, egy csodálkozó utas meg sem kísérelt átjutni a kétsávon elinduló autók között, -írja az utas.

Tisztelt BKV-figyelő!

Az alábbi észrevételt osztanám meg Önökkel: Az Örs Vezér térről induló 85-ös számú busz 16:45-kor érkezett a Sibrik Miklós út nevezetű megállóhoz. Ez a megálló a Harmat utcában található, amely ezen a szakaszon kétsávos és egyirányú. Itt a busznak be kellett volna állnia a jobb oldalon található megállóba.

Ehelyett megállt az egyirányú utca bal oldalán egy kis öbölben, és kitette az utasokat, egyenesen a gépjárműforgalom közepébe. A busz ajtajánál is éppen állt egy autó, így alig lehetett leszállni. A rendes megállóból pedig egy csodálkozó utas meg sem kísérelt átjutni a kétsávon elinduló autók között. Mindezt azért, hogy inél hamarabb átjusson a lámpás kereszteződésen.

Sajnos a rendszámát nem sikerült felírni. A panaszt bejelentettem a BKV erre megfelelő telefonszámán és a beszélgetésről hangfelvételt készítettem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik