Közélet

Felmentették az idegbeteg biztonsági őrt

Olvasónkat május 20-án a Stadionok metróállomáson egy idegbeteg ellenőrrel hozta össze a sors. Letegezte az utast, majd szóváltásba keveredtek. A biztonsági őr ledobta a karszalagját a földre, és „civilként” az utas után ment, mert meg akarta verni. (A régi levélért kattints ide!)

Bár május már rég elmúlt, a BKV nem feledkezett meg a panaszról. Értesítették a biztonsági szolgálatot, akik felmentették a biztonsági őrt:

Tisztelt Utasunk!  

A társaságunkhoz írt levelével lehetővé tette számunkra, hogy ellenőrzésének körülményeivel kapcsolatban tájékoztatást nyújthassunk Önnek.

Bejelentését vizsgálat céljából továbbítottuk az illetékes szakszolgálat vezetőjének. Mivel azonban a jelzett eset a bejárati ellenőrzést és területvédelmet is végrehajtó biztonsági szolgálat munkavállalóira vonatkozott, vizsgálati kérelmével a szakszolgálat-vezető megkereste az alkalmazásukban álló cég vezetőjét, és az eset elemzését kérte tőle.

A történtekre a biztonsági szolgálat munkáltatói jogkör gyakorlója a következő választ adta:

A DISEC Kft. utasításaival ellenkezik a biztonsági őr viselkedése és munkavégzése, ezért az érintett – a levelében is jelzett 400990 számú – munkatársukat a szolgálat alól azonnal felmentették.

Az okozott kellemetlenségért társaságunk nevében szíves elnézését kérjük, s reméljük, hogy a jövőben szolgáltatásunk igénybevétele során nem fog hasonlókat tapasztalni, s csak pozitív élményekkel fog gazdagodni. 

A szolgáltatásunk igénybevétele során – az utazási feltételeink betartása mellett – kellemes utazást kívánunk Önnek.

Budapest, 2009. július 14.

Üdvözlettel: Keresztes Attila

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik