Közélet

Aba Botond a BKV vezérigazgatója

Legalábbis a Moszkva téren lévő információs terminál szerint, amit a BKV több, mint 3 éve nem frissített. De nem csak Abáról olvashatunk, hanem az új Egyesített bérletről is (ami azóta már megszűnt), a nagykörúti villamosmegállók átépítéséről, amire a Combino villamosok érkezése miatt van szükség, a Volvo buszok forgalomba állításáról, valamint azt is megtudhatjuk, hogy 185 forintba kerül egy vonaljegy (ami azóta már 300 forint lett).

Maga a program amit feltöltöttek, úgy néz ki mint a BKV weblapja, ezért igazán becsapós. Hisz aki megnézi és nem körültekintő azt hiheti, hogy ezek a legfrissebb hírek. A terminálnak egyébként így semmi értelme sincs, hisz a menetrendek is elavultak (2006-os a legfrissebb), mint a képen is látszik. Ezeket a képeket csináltam telefonnal:


2006-os hír a legfrissebb
 


A buszok többsége ami a menetrendben van már megszűnt
 


Zrt. lett a BKV-ból
 


185 forint egy vonaljegy. Ollé!
 

Elég forgalmas a Moszkva téri metróállomás, ráadásul egy jegyautomata oldalába van beépítve a terminál. Nem hiszem el, hogy 3 év alatt senkinek sem tűnt fel, hogy a gép 3 éve nem frissült. A képek eléggé rossz minőségűek, de a lényeg látszik rajtuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik