Közélet

Vágni lehet a koszt az új buszokon

Ne legyen félreértés, a képeken nem a régi Ikarusok, hanem a BKV első szériás új Volvo buszai láthatók. Ritkán utazom ezekkel a buszokkal, mert a kötött pályás közlekedés híve vagyok, így inkább a hosszabb úton, de villamossal megyek, azokon a vonalakon pedig, ahogy buszozok, még régi Ikarosok járnak. Egy részről ezért az állapotért felelősségre vonhatók az utasok, akik nem szólnak rá azokra a kisebbségi komplexusban szenvedő utasokra, akik összefirkálják a buszokat, másrészről a BKV is felelős, mert kamera nélkül rendelte meg a járműveket és egy fillért sem költ a takarításra.

UPDATE1: A BKV-nak többször felajánlottuk a segítségünket, egy szervezett takarítás formájában. Őket nem érdekli a kosz, mert nem ebben utaznak ezért hát a levelekre sem válaszolnak.

INDAFOTO.slideshow.run({ “feedUrl”:”http://feed.indafoto.hu/bkvfigyelo/volvo_buszok/feed”, “width”:”560″, “height”:”250″, “orientation”:”horizontal”, “size”:”auto”, “bgcolor”:”#E3E3E3″, “textcolor”:”#000000″, “random”:false, “number”:”3″, “target”:”blank”, “staticUrl”:”http://static.indafoto.hu” });

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik