Közélet

Szinte lehetetlen jegyet venni hétvégén

Nagyban zajlik a BKV „Blicc Over” akciója, és elvileg mindent megtesznek azért, hogy visszaszorítsák a bliccelést. Vasárnap este körbenéztem a Móricz Zsigmond körtér – Bertalan Lajos utca – Szent Gellért tér vonalon, illetve a Deák téri metróállomás bejáratánál. 18 jegyautomatából 4(!) működött, a többin a szokásos hibaüzenet volt olvasható. Egyszer már felhívtuk a társaság figyelmét, hogy ez így nem elfogadható, de úgy néz ki hiába beszélünk. Az utas nem tehet mást, mint rohangál az esőben, hidegben, működő automatát keresni, vagy felszáll jegy nélkül. Még egy olyan dolog, amire az értelmetlen reklámokba nyomott milliókat lehetne költeni.

Számomra még mindig érthetetlen, hogy az automatákat üzemeltető Protokon Kft. mit keres még a cégnél, miért nem keresnek egy másik alvállalkozót?

INDAFOTO.slideshow.run({ “feedUrl”:”http://feed.indafoto.hu/bkvfigyelo/bkv_automatak/feed”, “width”:”499″, “height”:”215″, “orientation”:”horizontal”, “size”:”s”, “bgcolor”:”#DEDEDE”, “textcolor”:”#FFFFFF”, “number”:”3″, “target”:”blank”, “staticUrl”:”http://static.indafoto.hu” });

Ajánlott videó

Olvasói sztorik