Közélet

Javítgatják az állomásokat

Korábban már két postot is írtunk a 2-es metró állomásain található hibákról, úgy néz ki nem hiába. A metrót felújító cég emberei el is kezdték a hibák kijavítását és ehhez szeretnénk egy kis segítséget adni nekik. Ma este ismét bejártuk azt a 3 állomást, ahol a legnagyobb hibákat találtuk. Elöljáróban annyit, hogy a Déli pályaudvaron kijavították a falon található díszlapot, a Moszkva téren helyreigazították az órát, azonban a padról elfeledkeztek és ezt a hibát egy másik padnál is meg találtam.

El sem hiszem, sikerült! Déli pályaudvar:

A Moszkva téren az órát sikerült helyreigazítani:

Kossuth téren a legnagyobb baj az Exit táblák rossz rögzítése. Néhány napja még csak egy lógó táblát láttam, tegnap este már három volt. Érdemes lenne átnézni őket és kicserélni a csavarokat egy erősebbre:

A Moszkva téren már két pad dísz elemét is elengedte a ragasztó. Egyik pad a mozgólépcsővel szemben található a másik a Déli pályaudvar felé vezető oldalon a peron közepe felé:

A Kossuth téren a peronon található oszlopok tetején található takaróléc is hamar megadta magát. Ez azért következett be, mert nincs megfelelően rögzítve, csak be van szorítva a két oldalsó elem közé:

Ezek a képek is a Kossuth téren készültek. Az első képen egy kuka található aminek rejtélyes módon eltűnt a teteje. A második képen pedig az látható, hogy a Déli pályaudvar felé vezető peron feletti lámpák rögzítése hagy egy kis kívánni valót maga után (Ezeknek teljesen síkba kellene lenniük):


A Moszkva téren a mozgólépcső aljánál kicsit megindult a takaró elem (gondolom alákapott a huzat):

Ajánlott videó

Olvasói sztorik