Közélet

Észrevétel a villamos pótlással kapcsolatban

anzzsu megjegyezte, hogy rossz időpontban teszteltünk a 2-es villamos vonalán. A cikk elején leírtuk, hogy nem arra voltunk kíváncsiak, hogy mennyi idő alatt tesszük meg a Jászai Mari tér – Közvágóhíd távot, hanem hogy a pótlóbusz helyett, nem jobb-e sétálni. Azaz az egy kimaradó megálló között (Fővám tér)  jobban megéri sétálni, mint menni egy megállót a pótlóbusszal.

Idézem: “Ismét egy délelőtti tesztelésen vagyunk túl, most azonban az idő nem is lényeg. Arra voltunk kíváncsiak, hogy melyik megoldás a jobb? Sétálni a Czuczor utca és a Havas utca között, vagy villamospótlóra szállni és elmenni a Boráros tértől a Március 15. térig? Nem találjátok ki… A Sétálás jobban megéri.”

T. Békávéfigyelő!
 
egy régi cikkben leírtátok a 2-es villamos pótlására kirendelt buszok és menetrendjük tesztelését. egész jó- gondoltam magamban az eredményeket látva! így a villamos helyetti kerülö útvonalat kihagyva rászálltam egyik nap a 2V buszra. Hát mit ne mondjak, a fővámtérig oké is volt a dolog, ott viszont vagy 15 percet tökörésztünk a forgalom meg a közgáz-vásárcsarnok megkerülése miatt. lehet, hogy ti napközben csekély forgalomnál mértetek a menetidőket, de gondoljatok bele már, az kit érdekel?? mi azt szeretnénk tudni, hogy csúcsban hogy működnek ezek a pótlórendszerek! hát akkor jelezném, hogy plussz negyed órát mindenki dobjon rá!
 
üdv
anzzsu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik