Light

Ismét egy haszontalan tehetség

A leányzó mosolya egy merő bűbáj, a mimikája pedig egészen elképesztő, legalábbis az arca felső felén - neki ez jutott.

A korábban szemrevételezett, különös arcberendezéssel megáldott figurák közül az ifjú nyelvzseni további pályáját talán el tudjuk képzelni, de már az is kétséges, hogy a fintorokkal zenei aláfestést illusztráló jelölt viheti-e valamire képességeivel.

Utóbbi helyében esetleg egy idegnyugtató hatású gyógyszerkészítmény marketingkampányának főszerepét pályáznánk meg, ám hozzá képest az esélye annak, hogy a szemöldökeit egyébként valóban egyedi látványosságként hullámoztató kislány ebből az attrakcióból bármit is profitáljon, körülbelül annyi, mint síléc árulásából meggazdagodni a szavannán.

Bár ki tudja? Fura, ahogyan az internet működik, hogy milyen csacskaságok mekkora népszerűségre képesek szert tenni rövid idő alatt, és ezzel mémmé, vírusvideóvá válva még akár például hirdetői bevételre is válthatják a magas nézettséget: bár a lenti, két évvel ezelőtti felvételt most, utólag fedezték fel a felhasználók a fenti felkapása után, amaz két nap alatt már több mint hárommillió egyedi nézőnél tart.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik