Light

Leszedné a macskát is

Bármilyen magaslatról.

Akár a kevéssé ismert sportág népszerűsítéséről, akár a kevéssé szerencsésen kivitelezett attrakciók bemutatásáról legyen szó, nem érhet bennünket az a vád, hogy ne foglalkoznánk eleget a parkourral.

Akik unják már a szabad stílusú utcai rohanásról és az elképesztő ügyességgel (vagy éppen ügyetlenséggel) leküzdött falakról, épületekről szóló felvételeket, azokat megnyugtathatjuk: ezúttal olyan csavar élvezhető az alábbi videóban, ami a legkérgesebb lelkületű, kritikus alapállású olvasókat is mosolyra fogja késztetni.

A következő rövidfilm akcióhőse, az ukrán Tret ugyanis nem a fajtársaink, hanem a legjobb barátaink közül került ki. Igen, egy kiválóan apportírozott és végtelenül tehetséges vahúr szereplését nézhetjük meg.

A bő háromperces mozgókép egyúttal remek fricska azoknak, akik alapból agresszívként skatulyáznak be egyes blökifajtákat, és elutasítják a tartásukat. Lám, kizárólag a gazdi “harci kutyával” való gondos foglalkozásán múlik a született reflexek, illetőleg az ösztönös intelligencia kiaknázása, és továbbfejlesztése.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik