Sport

Nem bízhatja el magát a Fradi

Elek Gábor, a zöld-fehérek női kézilabda csapatának edzője szerint csalódni fognak, ha már most a KEK-döntőben érzik magukat.

Mint arról tegnap beszámoltunk, a Ferencváros 31-27-es győzelmet aratott a francia Metz otthonában a női kézilabda KEK elődöntőjének első mérkőzésén, így helyzete nagyon kedvezőnek mondható a jövő vasárnapi, népligeti visszavágó előtt.

A mérkőzés után Elek Gábor vezetőedző a handball.hu-nak elmondta, hiába volt már tízgólos is a különbség, csapata nagyon elfáradt a végére. Mint fogalmazott, a találkozó előtt “lelőtte volna”, aki négygólos győzelemről beszél a szombati edzés alapján.

Elek Gábor elárulta, a káprázatos teljesítményt nyújtó Szucsánszki Zita elfogyott a végére, Tomori Zsuzsa görcsöt kapott, Zácsik Szandrát rosszulléte miatt infúzióval kellett felhozni a meccsre, Szamoránsky Piroskának pedig a torka vérzett be egy ütés miatt. A vezetőedző hozzátette, elsősorban csapatként alkottak nagyot.

Bár azt a Fradi szakvezetője is elismerte, hogy a párharc óriási esélyesei lettek, de az elbizakodottságban veszélyt lát: szerinte ha elhiszik, hogy már a fináléban vannak, annak csalódás lesz vége.

A Ferencváros múlt hét csütörtökön hazai pályán kapott ki a Debrecentől a női kézilabda NB I elődöntőjében, így április 14-én mindenképpen nyerniük kell, amennyiben életben akarják tartani döntős reményeiket.

AJÁNLOTT LINK:

Elek: Folyamatosan turnén vagyunk (handball.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik