Tech

Ahol sör az erőszak jutalma

sör (sör)
sör (sör)

Nem elég fizetni, a folyékony kenyér dobozos változatát csak annak adja ki egy argentin automata, aki hajlandó erőből nekimenni.

Bár valószínűleg legtöbbünkkel előfordult már, hogy egy-egy akaratosabb automatát némi presszióval és “hátba veregetéssel” győztünk meg arról, hogy a bedobott érmékért cserébe nekünk márpedig jár a termék, feltételezzük, hogy az izomból nekifutás még senkivel sem fordult elő. Nos, az egyik argentin sörgyár olyan automatával turnézik, ami csak ebben az esetben hajlandó működni.

Bár a dél-amerikai ország híresen rajong a fociért, az északi Salta tartományban állítólag mindenki a rögbiért van oda – erre a népszerűségre alapozta a földbe döngöléssel működő automatáját a Cerveza Salta sör is.

A folyékony kenyér megszerzéséhez ráadásul nem mindegy, milyen erőbedobással próbálkozik a vásárló. Ahol általában a gombok szoktak lenni, ott ezen a gépen egy jelzőrendszer működik, és ha valaki nem üti meg a “csirke” szintet, nem kap semmit – bár a legtöbben valószínűleg (a sörtől függetlenül is) a “bika” szintre hajtanak.

A sportos kollégákkal konzultálva arra a megállapításra jutottunk, hogy egy ilyen automatát a hazai foci, hoki és amerikai foci rajongói is élveznének. Ti kipróbálnátok?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik