Tech

Első helyre ugrott Steve Jobs életrajzi kötete

Akkora az érdeklődés a szerdán elhunyt Steve Jobs életéről szóló könyv iránt, hogy a kiadó november 21-e helyett október 24-én jelenteti meg.

A Walter Isaacson által írt könyv az első és egyelőre egyetlen hivatalosan jóváhagyott életrajzi mű. Job halála óta a könyv iránt az érdeklődés már 42 ezer százalékkal nőtt – csütörtökön az első helyen állt az Amazon.com bestsellerlistáján és harmadik volt a Barnes and Nobles.com listáján.

Az életrajz szerzője, Walter Isaacson az elmúlt két évben több mint negyven alkalommal beszélgetett Steve Jobsszal. Ezek a beszélgetések szolgáltak a könyv gerincéül, amelyet tovább színesített vagy éppen árnyalt a több mint száz interjú, amit családtagokkal, barátokkal, ellenségekkel, versenytársakkal és kollégákkal készített. Ezekből bontakozik ki Steve Jobs eseményekben gazdag élete.

“Egy olyan emberé, akinek páratlan kreativitása, tökéletesség iránti szenvedélye és fékezhetetlen lelkesedése 6 ágazatot forradalmasított: személyi számítógép, animációs film, zene, telefon, táblaszámítógép és a digitális könyvkiadás” – olvasható a kötet magyar nyelvű ajánlójában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik