Tech

Az iPhone-ok fele nem látott még számítógépet

Az iPhone-ok 50%-a az eredeti aktiváció után állítólag életében nem csatlakozott az iTunes-hoz.

Ami – legalábbis számunkra – azért nagyon megdöbbentő, mert ez azt jelenti, hogy a készülék adatait még soha nem szinkronizálták, a gazdája nem vette a fáradságot, hogy biztonsági mentést készítsen vagy hogy a legfrissebb szoftverrel frissítse az eszköz operációs rendszerét. Míg mi azon sipákoltunk, hogy igazán itt az ideje a számítógép-iPhone köldökzsinór átvágásának, most kiderül, hogy minden második tulajdonos nem érezte problémának a dolgot.

A feltételezés szerint ez az arány a teljes iPhone-populációra vonatkozik és ezért merjük remélni, hogy itthon átlagon felül teljesítünk, hogy a hazai felhasználók tudják, hogy néha-néha muszáj a számítógépre csatlakoztatni a telefont és foglalkozni vele, még akkor is, ha technológiailag nem érzik magukat műveltnek. Legalább közben töltődik.

Az előzőek fényében viszont nemhogy logikus az Apple iCloud szolgáltatásának bevezetése, de egyenesen szükségszerű is. Így minden második felhasználó folytathatja kábelmentes szokásait, a felhő és a WiFi segítségével mégis részesül a frissítés és mentés áldásos hatásaiból.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik