Tech

Online is nézheted Vilmosék esküvőjét

Ha az év esküvőjéről nincs kedved lecsúszni, de a közvetítés idején nem leszel TV közelében, ne csüggedj, az internet kisegít.

A TV szerepét a neten – legalábbis az esküvő időtartamára – teljes mértékben felveszi a YouTube, amin a Királyi csatornán (The Royal Channel) élőben közvetítik az egész ceremóniát. Az igazán érdeklődőknek azzal kedvez, hogy az esküvő előtt már egy órával, vagyis hazai idő szerint 11 órakor kezdődik a műsör. Talán az egyetlen hátrány (bár sokan nyilván örülnek majd neki), hogy a kommentár természetesen teljes mértékben angolul zajlik. Amennyiben magyarra volna szükség, a Royal Channel mellé ajánljuk magunkat, hiszen a Hír24 percről percre közvetíti a királyi esküvőt.

Ha messze nincs elég sávszélességünk az élő videóhoz, ott a Twitter, amin a @clarencehouse az angol királyi család legifjabbjainak a feedje, ami természetesen Vilmost is magában foglalja. A már most 50 ezer követővel rendelkező @clarencehouse egyébként már bőven az esküvő előtt elkezdett apróbb részleteket kiszivárogtatni.

Aztán, ha videóra nem, de mondjuk fényképek nézegetésére futja, az esküvő hivatalos Flickr oldala ajánlott, ahol már most fent van néhány, az előkészületekről szóló képkocka és természetesen az eseményekkel párhuzamosan fog frissülni.

És ha amúgy is egész nap a Facebookon lógsz, érdemes átkattintani a brit királyi család hivatalos oldalára, ahol az előbbi három oldalról kerülnek be majd válogatások bejegyzések formájában.

De persze ma bárhova nézünk, Vilmos és Kate fog visszaköszönni.

AJÁNLOTT LINKEK:

További részletek – angolul (CNN)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik