Tech

Hiánypótló közösségi funkció a Citromailen

Már több mint 100 ezer felhasználót meggyőzött az új szolgáltatás.

Ha valaki online nem akar eltűnni a süllyesztőben, annak márpedig kötelező legalább két-három közösségi oldalon fent lenni és ildomos ezzel kelni, ezzel feküdni és ezzel álmodni, igaz? A legtöbben ráadásul élvezzük is a folytonos kapcsolatot jó és kevésbé jó ismerőseinkkel, de ne adja az ég, hogy egy napig nem jutunk nethez – a postaládánk biztos, hogy betelt a különböző értesítőkkel.

Ezeket persze ki lehetne kapcsolni, de valljuk be: egyrészről nagyon is kényelmes az, hogy a postafiókunkban fut össze a közösségi oldalak minden eseménye; másrészről hányan vettük már rá a fáradtságot, hogy komolyabban megnézzük, miről kérünk tényleg értesítőt és miről felesleges?

Erre a problémakörre kínál most megoldást a Citromail. Tömören megfogalmazva a közösségi oldalak rajongóinak kedvez azzal, hogy az innen (Facebook, iWiW, Twitter, Hotdog, myVIP) érkező számtalan értesítőüzenet a többi beérkező üzenettől elkülönítve érhető el.

A közösségi mappa funkció könnyen ki- és bekapcsolható. Bekapcsolása után a hasznos levelekkel ezek már nem keverednek össze. Az eligazodást tovább segíti az adott szolgáltatóra jellemző kis ikon: így az egyszerre többfélre rendszert is használók azonnal eldönthetik, hogy melyik a számukra érdekes értesítés. Az üdvözlőképernyőn külön számlálót kapott a Facebook, az iWiW és a MyVIP, valamint a többi közösségi oldal összevontan.

Az új funkció arra is figyel, hogy az értesítők ne telítsék el hosszabb távollét után a levelesládát, mert a közösségi mappában csak az utolsó hónap 100 levelét tárolja a rendszer, így a régi, elavult értesítőlevelek törlésével sem kell foglalkozni.

Természetesen az új mappa elérhető levelezőszoftverrel (POP3/IMAP vagy a Citromail mobilwebes változatában) is, és az üzenetek továbbíthatók, ugyanúgy viselkednek, mint bármilyen más üzenet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik