Üzleti tippek

Rangos díjat nyert a szegedi startup Londonban

Az „eCommerce Awards for Excellence” díjátadóján az Antavo kampányát találták a legjobbnak az e-mail marketing kategóriában.

A cég dinamikusan fejlődik: 2017 óta bevételüket megháromszorozták, munkatársaik száma pedig két és félszeresére nőtt.

Az online üzleti világ egyik legrangosabb díja az eCommerce Awards for Excellence, ahol komoly hírű nemzetközi cégek online kampányai vetélkednek egymással négy területen. Az elismerést szeptember végén vették át Londonban az Antavo igazgatósági tagjai, Kecsmár Zsuzsa és Rohini Contractor.

A díjat egy nemzetközi divatcéggel, a LuisaViaRoma-val közös, újszerű online hűségprogram kialakításáért kapták, mely a születésnapok fontosságára építve ért el kiemelkedő sikert. A kampány során a hűségprogram résztvevőinek száma 50%-kal nőtt.

Az Antavo a divatszektorban működő vállalatok számára fejleszt marketingszoftvert, melyek célja a minél hatékonyabb hűségprogramok kialakítása és sikeres futtatása.

A startup legfontosabb jelenlegi partnerei között szerepel a Represent, a SimpleBe vagy a Stylebop.com is.

A vállalkozás története 2011-re nyúlik vissza, amikor a társalapítók, Kecsmár Attila, Kecsmár Zsuzsa és Csarnai Gábor úgy döntöttek, kilépnek a nemzetközi piacra. Szoftvereik az indulás óta több mint 30 ezer vállalkozásnak segítettek 5 kontinensen – dolgoztak együtt a Björn Borggal, valamint üzleti partnerük a Pepsi is. Jelenleg három városban van irodájuk: Szegeden, Londonban és Budapesten.

Befektetőik között van a Seedcamp európai magvető tőkealap, az amerikai iEurope, amely a közép-európai régióban invesztál, valamint az európai Innovation Nest, amely gyorsan növő B2B marketingtechnológiákra fókuszál.

Kiemelt fotó: Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik