Üzleti tippek

Mentor Oscar: idén hatodszor osztották ki a díjakat

A pályázat célja, hogy elismerjék a legkiválóbb mentorokat és mentoringot használó szervezetek teljesítményét.

Február 9-én átadták a Mentor Oscar díjat, a nyertesek a rangos szakmai elismerés mellett csaknem 5 millió forint értékű jutalmat kaptak. Idén a szervezeti kategóriában a Roche Európa Szolgáltató Kft. lett az első helyezett, Kovács Helga és Pók Tamás 2016-os mentoring eredményeit pedig megosztott egyéni Mentor Oscar díjjal jutalmazta a szakmai zsűri. A díjakat az ünnepélyes átadón Galambos Mártontól, a Forbes Magazin főszerkesztőjétől vehették át a nyertesek.

Díjazottak

Szervezeti kategória:

1. Roche Európa Szolgáltató Kft.
2. BorsodChem
3. SMR Hungary Bt.
Különdíj: Miller és Morris Kft.
Különdíj: Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Egyéni díjak:

1. Kovács Helga – IBM Data Storage Systems Kft.
1. Pók Tamás – Vodafone Shared Services Budapest
2. Horváth Béla – IBM Data Storage Systems Kft.
Különdíj: Gyarmatiné Bányai Edit – Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Mentor Oscar - díjátadó - 2017
A nyertesek és a zsűri

„A 2011 óta évente átadott Mentor Oscar díj nemcsak hagyománnyá vált, hanem olyan rangos elismeréssé, ami a díjazott szervezeteknek több területen is versenyelőnyt biztosít, például a munkáltatói márkaépítésben és ezzel a minőségi munkaerőért folytatott küzdelemben” – mondta Komócsin Laura, a díj egyik alapítója.

A győztesnek ítélt szervezeti pályázat egyértelmű elismerést kapott a zsűritől. „A Roche kétszintű mentoring és coaching programja mintegy 250 résztvevővel, példamutatóan szervezett és nagyon sikeres. A több mint 100 országban jelenlevő cég részéről az elkötelezettséget jól mutatja, hogy globális vezetők is elfogadták a meghívást és előadtak a magyarországi programban” – összegezte Gerlei Béla, a zsűri tagja.

A Mentor Oscar díjat hagyományteremtő céllal hozták létre olyan szervezetek, amelyek fontosnak tartják a munkatársközpontú, támogató és ugyanakkor eredményorientált vezetői szemlélet meghonosítását és elismerését. A pályázat az informálisan és a szervezett formában működő mentoroknak kíván olyan fórumot biztosítani, ahol bemutathatják az eredményeiket, valamint megoszthatják, átadhatják tapasztalataikat és nyilvános elismerést kaphatnak.

Idén a zsűri tagjai voltak:

  • dr. Dobay Róbert (Menedzsmentor Kft.)
  • Füzér Gábor (Assessment Systems Hungary Kft.)
  • Gerlei Béla (Karrier Intézet Kft.)
  • Komócsin Laura (Business Coach Kft.)
  • Bincze Beáta (Business Coach Kft.)
  • Skonda Mária exeutive coach és mentor

Ajánlott videó

Olvasói sztorik