Üzleti tippek

InnoMax: fókuszban a mindennapokat támogató infokommunikáció

Az Invitech Solutions által szervezett innovációs versenyen Business, InnoApps és InnoMax kategóriákban lehetett indulni. Idén taroltak a nonprofit kezdeményezések: mintegy 130 pályázatot értékelnek csak ebben a kategóriában.

Lezárult nemrég az Invitech InnoMax Díj pályázati időszaka. A hétéves múltra visszatekintő versenyen a megújult díjak középpontjában a mindannyiunk életét jobbá tévő, a közjót szolgáló innováció elősegítése áll.

Mártha Imre
Mártha Imre

Az Invitel Csoporton belül a korábbi vállalati és nagykereskedelmi üzletág utódaként júliustól létrehozott Invitech Solutions folytatja a cégcsoport megőrzésre méltó hagyományait. A társaság idén is meghirdette a hazai innovációs megoldások egyik legnépszerűbb seregszemléjét, az InnoMax Díjat.

„Az Invitech Solutions fontosnak tartja, hogy a korszerű üzleti infokommunikációs megoldások minél szélesebb körben elterjedjenek; a cég e pályázaton keresztül is támogatni kívánja a vállalatok és intézmények ilyen irányú innovációs törekvéseit és technológiai fejlesztéseit. Vállalatunk a díjak odaítélésével szeretné kifejezni elkötelezettségét a folyamatos megújulást elősegítő ötletek megvalósítása iránt” – fogalmazott Mártha Imre, az Invitel Csoport operatív főigazgatója.

Pályázatok a fenntarthatóságtól az egészségügyön keresztül az esélyegyenlőségig

A nonprofit kategóriában a kiosztható támogatások számának jelentős emelése mellett fontos változás, hogy az Invitech Solutions a Magyar Adományozói Fórum (MAF) partneri együttműködésével bonyolította le a kategória pályáztatását. A civil szervezetek mellett az oktatási intézmények jelentkezését is várták ebbe a kategóriába.

Mindezek miatt nem meglepő, hogy az elmúlt évekhez képest kiemelten magas számban érkeztek be pályázatok a nonprofit kategóriából: idén csak ebbe a csoportba közel 130 projektötletet küldtek be az innovációra nyitott civil szervezetek – ez több mint a tavalyi összes pályamű, mindhárom kategóriát együttvéve.

A szakértő partner bevonásának köszönhetően a civil világ szinte minden szegmenséből érkeztek pályaművek: így a fenntarthatóság, a hátrányos helyzetű régiók felzárkóztatása, a társadalmi esélyegyenlőség témaköre, az egészségügy, oktatás, köznevelés, tömegsport és szociális szféra területéről – számolt be róla a Magyar Hírlap.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik