Üzleti tippek

Határokon átívelő segítség az Invitech-től

Immár második alkalommal szervezett az MTVA Rádiós Hírszerkesztősége adománygyűjtési akciót kárpátaljai magyar iskolák javára.

Idén az Ungvári Főkonzulátus javaslatára a szolyvai magyar elemi iskolát választották, ahová az iskolakezdést megkönnyítő tanszereket és számítástechnikai eszközöket juttattak el szeptember elején.

Ezek egy részét – egy egész osztály egyidejű munkáját lehetővé tevő, korszerű, használatra kész netbookot – az Invitech Solutions ajánlotta fel. Ez azért is volt igen hasznos az intézmény számára, mert ebben az iskolában kifejezetten nagy hangsúlyt fektetnek az informatikai oktatásra.

Szolyvai iskolások

„Az általunk felajánlott számítástechnikai eszközök nagyon jó helyre kerülnek, oda ahol igazán szükség van rájuk, gyerekekhez, akiknek a jövő kihívásaira való felkészítése nekünk, felnőtteknek a közös felelőssége. Az informatika talán a legjobb lehetőség arra, hogy segítségével a hátrányban élők is ugyanolyan eséllyel jussanak tudáshoz, ismeretekhez, mint akik számára a legmodernebb technológia használata már természetes. Ezért nagy öröm számunkra, hogy az eszközök ezúttal a határon túli magyar diákok tudásának gyarapodásához járulhatnak hozzá” – fogalmazott az adományozás kapcsán az Invitech Solutions képviseletében Javorniczky Áron, a vállalati és nagykereskedelmi üzletág-vezetője.

A néhány hónappal ezelőtt létrejött fiatal cég a rendkívül pozitív visszajelzések alapján azt tervezi, hogy lehetőségeihez mérten a továbbiakban is rendszeresen részt vesz a jövő nemzedékének informatikai érettségét elősegítő programokban. A most átadott netbookok után az Invitech Solutions a későbbiekben is tervez hasonló adományozásokat iskolák számára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik