Üzleti tippek

Katari pénzből épülhet ki a Kopaszi gát környéke

Kopaszi-gát (kopaszi-gát, )
Kopaszi-gát (kopaszi-gát, )
Ismerjék meg a katari Constellation Hotels Holdings Ltd.-t, ami beszáll a Lágymányosi-öböl környékén megvalósuló lakás- és irodaépítési bizniszbe.

Katari befektető csatlakozik a Kopaszi gát fejlesztési projektjéhez tulajdonostársként – közölte a budapesti ingatlanfejlesztést végrehajtó Property Market Kft. szerdán.

A katari hátterű Constellation Hotels Holdings Ltd. Luxemburgban bejegyzett társaság, tevékenységi köre főként kereskedelmi ingatlanok és hotelek hosszú távú befektetésére, valamint fejlesztésére terjed ki. A Constellation portfoliójában számos ötcsillagos szálloda és irodaépület található európai nagyvárosokban, illetve az Egyesült Államokban.

A Duna-parton, a XI. kerületben megvalósuló projekt során a jelenleg és a továbbiakban is parkként működő Kopaszi gát területe egy modern iroda- és lakóövezettel bővül.

A Market Csoporthoz tartozó Property Market 2015-ös megalakulása óta dolgozik az ingatlanfejlesztés részleteinek kidolgozásán, amivel kapcsolatban májusban további információkat közöl majd. (MTI)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik