Üzleti tippek

A vevők egy kattintásra vannak – Tippek kisvállalatoknak

Ma már szinte közhely, hogy mindenki az interneten lóg, ám a kisvállalatok esetében különösen fontosnak bizonyulhat az online jelenlét. Például sokan nem is gondolnak bele, mennyire hasznos lehet egy egyszerű, saját honlap egy könyvelőirodának éppúgy, mint egy autószerelő műhelynek. De a könnyen megjegyezhető, egységes céges e-mail cím is döntő lehet a vevőkért, megrendelőkért való versenyben.  

„A kisvállalati szegmens rendkívül heterogén, sokszínű csoport eltérő telekommunikációs igényekkel. Mindez szolgáltatói oldalról is kihívás, hogy személyre szabott, a saját működésüket támogató lehetőségeket kapjanak a vállalkozások. A tavaly ősszel elindított Invitel Profi portfólió éppen ezt a célt szolgálja, hiszen tetszőlegesen kombinálható elemekből és olyan kiegészítő szolgáltatásokból áll, amelyek a kisvállalatok költségcsökkentését és online előrelépését támogatják” – mondta a 24.hu-nak Csaba Péter, az Invitel kisvállalati termékmenedzsmentért felelős vezetője.

Internetes jelenlét és saját céges e-mail címek díjmentesen

Ma már szinte elengedhetetlen, hogy egy vállalkozás jelen legyen az interneten. Ehhez lehet hasznos például a www.cegnev.hu formátumot lehetővé tevő, saját domainnév, amely, mint egy cím, az adott weboldal könnyű eléréséhez szükséges, hiszen az egyedi név révén egyszerűbben megtalálható az adott cég a világhálón. Ezáltal pedig könnyebben érkezhetnek az ajánlatkérések, megkeresések is.

„A kisvállalatok partnereik, vásárlóik felé hitelesebb képet mutatnak, ha a munkatársak saját cégük nevét is tartalmazó e-mail címmel rendelkeznek. Megnyerőbb, ha a munkatársak a különböző, ingyenesen elérhető levelezőrendszerek helyett saját, munkatarsneve@cegnev.hu formátumú e-mail címeken keresztül bonyolítják az üzleti levelezéseket.

Kiemelném még, hogy a díjmentes belföldi domain mellett ügyfeleink számára lehetőséget biztosítunk további belföldi, nemzetközi és európai domainnév megvásárlására is. Utóbbi kettő – azaz a www.cegnev.eu formátum és a hozzá tartozó munkatarsneve@cegnev.eu e-mail címek, vagy a www.cegnev.net formátum és a hozzá illeszkedő munkatarsneve@cegnev.net címek – azon cégek számára lehetnek előnyösek, akik már országhatáron átívelő terjeszkedésben gondolkodnak, vagy külföldi piacokon is jelen vannak” – fejtette ki Csaba Péter.

Az Invitel Profi Net díjcsomagjában díjmentes szolgáltatásként érhető el a többi közt egy darab belföldi domainnév és a hozzá tartozó egyéni e-mail címek – amelyekhez már 1 év határozott idő vállalásával hozzájuthatnak a csomagot választó kisvállalati ügyfelek.

Tipp: segítség az adatvédelemben is

Az Invitel ügyfelei a vezetékes internetszolgáltatásra kötött egyéves szerződés esetén az első hónapban díjmentesen használhatják a Kaspersky kisvállalati vírus- és adatvédelmi szolgáltatását. A könnyen használható központi kezelőfelülettel rendelkező csomag funkciói között megtalálható a jelszókezelés, az adattitkosítás vagy az adatmentés is. (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik