Üzleti tippek

Segítség a cégeknek az év végi hajrában

Az ünnepekhez közeledve a kisvállalkozások számára is kiemelten fontos, hogy gördülékenyen tarthassák a kapcsolatot ügyfeleikkel.

Legyen szó egy családi pékségről vagy cukrászdáról, esetleg kis ajándékboltról, ahol különösen lényeges, hogy tartani tudják a lépést az ünnepek közeledtével megszaporodó telefonos és e-mailes megrendelésekkel. De egy kisebb könyvelőiroda dolgozóinak, vagy akár a karácsony előtt még többet úton lévő értékesítőknek a munkáját is alaposan megkönnyíthetik a kártyafüggetlen okoseszközök.

Az Invitel eszközajánlata ügyfélbarát feltételekkel

Hogy még kényelmesebben lehessen hosszabb üzleti egyeztetéseket, beszélgetéseket folytatni, válaszolni az ünnepi megrendelésekre, az Invitel ügyfélbarát feltételek mellett okoseszközöket kínál a lakossági és kisvállalati ügyfelek számára.

Új lakossági szerződés megkötésekor, valamint a kifejezetten kisebb cégek részére kialakított Profi portfólió keretében kötött új előfizetés esetén, kedvezményes összegű vásárlással vagy részletfizetési konstrukcióban lehet hozzájutni többféle kártyafüggetlen készülékhez. Ilyen eszköz lehet a Huawei Mediapad T1 7.0 tablet vagy a Huawei P8 Lite és a beépített ujjlenyomat-olvasóval is rendelkező Huawei G8 okostelefonok.

(x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik