Üzleti tippek

Álomutazás okosbőrönddel

A látszólag egyszerű bőröndbe annyi mindent belepakoltak, hogy szinte csoda, de a ruháknak is kényelmesen marad benne hely.

A Space Case 1 tűnik az eddigi legokosabb poggyásznak: telefontöltő, utazástervező és bőrönd egyben. Üzleti utakhoz is jó megoldás lehet.

 

Az olasz Hontus Ltd. júniusban egy meglehetősen sikeres Kickstarter-kampánnyal hívta fel magára a figyelmet. A cég már az első pár napon elérte a kitűzött 50 000 dolláros összeget, a zárásra pedig nem kevesebb, mint 920 122 dollárt gyűjtöttek össze!

A Space Case 1 rengeteg apró, a hagyományos elvárásokhoz képest extrának számító funkciója jól bemutatja, hogy miként nézhetnek ki a jövő utazótáskái – számolt be róla az M2M Zóna portál.

Néhány okosság

Biometrikus biztonság: a táskába épített ujjlenyomat-olvasónak köszönhetően csak a tulajdonosa (vagy akiket még előre beállítottak) férhet hozzá a holmikhoz. Továbbá a Planet Traveller alkalmazással és a mobilba épített szenzorokkal is kinyitható a bőrönd.

Mérleg: a táska kerekei beépített mérleget rejtenek. Az applikáción keresztül leolvasható az összsúly még otthon, és ennek megfelelően pontosan lehet összepakolni az útravalót, így megúszhatóak a többletsúly miatti borsos pluszköltségek is.

Mobiltöltő: a beépített lítium-ion akkumulátorral egy átlagos okostelefont akár hétszer is fel lehet tölteni. Ebben segít két külső és egy belülről elérhető USB-csatlakozó. Ez utóbbi segítségével a táskában hagyott eszközt akár utazás közben is feltöltheti.

Beépített Bluetooth-hangszóró: ez a megoldás egyrészt a zenehallgatásban is kellemes „útitárs” lehet, de a hívások fogadásában is segít – például a hotelszobában.

További részleteket itt olvashat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik