Üzleti tippek

Új lakossági vezérigazgató-helyettes az Invitelnél

Sipos Anikó
Sipos Anikó

gazdasági újságíró. 2015. 02. 11. 18:14

2015. február 12-től Langsteiner Marianne tölti be a vállalat lakossági vezérigazgató-helyettesi pozícióját.

Langsteiner Marianne 2012 júniusa óta az Invitel lakossági marketingigazgatójaként dolgozott, feladata volt az ügyfélközpontú és versenyképes termékportfólió alakítása, valamint a szolgáltatások fejlesztése. A szakember két évtizedes tapasztalattal rendelkezik a hazai telekommunikációs szektorban.

Langsteiner Marianne - Invitel (langsteiner marianne, invitel,) 

A kinevezés kapcsán David Blunck, az Invitel vezérigazgatója hangsúlyozta: „Marianne-nak lakossági marketingigazgatóként kulcsszerepe volt a televíziózást középpontba helyező szolgáltatási stratégia sikerében. Az Invitel tv-szolgáltatásból származó árbevétele – felülmúlva várakozásainkat – az elmúlt két évben megduplázódott. Mostantól a teljes lakossági szervezet vezetőjeként pedig minden lehetősége megvan a sikeres folytatásra”.

Langsteiner Marianne a Budapesti Corvinus Egyetem jogelődjénél szerzett okleveles közgazdász-, majd a Kandó Kálmán Villamosipari Műszaki Főiskolán villamos üzemmérnök diplomát.

A Magyar Telekomnál és elődvállalatainál is vezető pozíciókat töltött be: 2005-től a T-Mobile marketingigazgatójaként, 2008-tól pedig a Magyar Telekomon belül a T-Mobile és T-Home üzletág marketingigazgatójaként dolgozott. Többi között a Westel T-Mobile-ra történő átmárkázását irányította és a T-Home márka bevezetésében is részt vett.

Ezt követően az Invitelhez történő csatlakozásáig a Malév Légiközlekedési Zrt. marketingigazgatója volt, a társaság marketing, termékfejlesztési és e-business tevékenységét irányította.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2013. február 14.
Egy recepciós munkatárs a Microsoft Magyarország Kft. székházában, a főváros II. kerületében, a Graphisoft parkban 2013. február 14-én. A magyar kormány és a Microsoft Magyarország Kft. tavaly decemberben kötött stratégiai együttműködési megállapodást.
MTI Fotó: Bruzák Noémi
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.