Üzleti tippek

Karácsonyi segítség a gyermekotthonok lakóinak

Az ünnepek közeledtével a jótékonysági rendezvények is nagyobb figyelmet kapnak. A Gyerkőckarácsonyt idén harmadik alkalommal rendezik meg.

Számos cégnél évek óta ugyannak az alapítványnak, nonprofit szervezetnek tartanak karácsonyi vásárokat vagy szerveznek adománygyűjtést, de vannak olyan vállalkozások is ahol változik, hogy a forrásaiktól függően melyik programot támogatják. Természetesen a lehetőségekhez mérten magánszemélyként is érdemes segíteni – az évnek nem csak ebben az időszakában.

A Rotaract Klubok a gyermekotthonok lakóinak segítenek. December 13-án, szombaton tartják a 3. Gyerkőckarácsonyt a II. kerületi Csík Ferenc Általános Iskola és Gimnáziumban. A rendezvény teljes programját itt nézheti meg.

A Gyerkőckarácsony megszervezése idén is a budapesti Rotaract kluboknak köszönhető, a jótékonysági szervezetek közösen 100 – gyermekotthonban élő – kisgyermeket ajándékoznak meg egy varázslatos nappal. A figyelem nemcsak a közelgő ünnepeknek szól, a kapcsolattartás hosszabb távú, és a kiemelt rendezvények mellett év közben is van lehetőség közös programok szervezésére – olvasható a klub közleményében.

Az esemény fővédnöke Ungár Anikó, a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett előadóművész.

A Rotaract, a Rotary klubok ifjúsági szervezetei, illetve azok támogatásával működő nemzetközi klubhálózat. Tagjai a közösségépítés és egy barátságosabb jövő megteremtése mellett elkötelezett 18 és 30 év közötti fiatalok, akik nemcsak kellemesen, de hasznosan is szeretnék eltölteni a szabadidejüket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik