Üzleti tippek

Áramszerződések: prémiumenergia a cégeknek

Közeledik a 2015-re szóló áramszerződések megkötésénél az év végi hajrá. A szakértők szerint érdemes alaposan mérlegelni és nem csak a „sima" árat nézni.

A vállalati fogyasztók egyre tudatosabban élnek a versenypiac és a szabad kereskedőválasztás lehetőségével. Az év végi szerződéskötési hajrá során ismét számos cég böngészi az ajánlatokat. Az ELMŰ-ÉMÁSZ-MÁSZ szakértői szerint a szokásos kondíciókon (ár, fizetési határidő, mennyiségi tolerancia) túl érdemes alaposan utánajárni, hogy kitől is vásárolnak a vállalkozások áramot.

Kiemelten fontos leellenőrizni, hogy az adott szolgáltató mióta van jelen a piacon, mennyire tőkeerős és professzionális. A villamosenergia-kereskedelem ugyanis rendkívül tőkeigényes tevékenység, komoly pénzügyi kockázatokkal. Egy kisebb kereskedőt hamar nehéz helyzetbe sodorhat egy nem fizető nagy ügyfél.

Az áramkereskedők közötti verseny gyakran nem csak az árakban mutatkozik meg: a szolgáltatók különféle promóciókkal is igyekeznek felhívni magukra a figyelmet. Az ELMŰ-ÉMÁSZ-MÁSZ például prémium-energiaszolgáltatást nyújt a velük szerződést kötő vállalatoknak, amelyek ezen felül garantált Nespresso-ajándékokat is kapnak.

Mit nyerhet a prémiumenergiával?

Azt az ügyfélkomfortot, törődést, problémakezelést, amelyet a közös együttműködésnél az ügyfél elvár. A szolgáltatóválasztásnál érdemes „az árak mögé nézni”, hiszen nem mindegy, hogy egy energiacég milyen stabilitást, egyenletes szolgáltatást, személyes elérhetőséget és rugalmasságot tud biztosítani évközben. Az ELMŰ-ÉMÁSZ-MÁSZ komplex szolgáltatáscsomagot, végiggondolt munkafolyamatot és teljes körű kivitelezést kínál minden 2 GWh éves energiafogyasztást elérő nagyvállalati ügyfele részére.

Azok a cégek, amelyek november 30-ig megkötik az áramszerződésüket a Társaságcsoporttal, egy 2 darabos prémium Nespresso Lungo díszdobozos üvegcsésze szett garantált ajándékot kapnak. Továbbá az áramszolgáltató 10 darab professzionális irodai Nespresso Zenius kávégépet is kisorsol 8 féle ízt tartalmazó kapszulacsomaggal. További részletekért kattintson az Elmű.hu oldalra! (x)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik