Üzleti tippek

Milliárdos hálózatfejlesztések az Invitelnél

A vállalat intenzíven fejleszti hálózatát. Kevesebb mint három év alatt több mint háromszorosára növelik a nagy sávszélességű kapcsolattal elért körzetek lefedettségét.

Az Invitel az üzleti és lakossági ügyféligényeket szem előtt tartva folytatja a 2012-ben indított nagyszabású, mintegy 4,5 milliárd forint volumenű fejlesztési programjának megvalósítását.

A fejlesztés célja, hogy minél több előfizetője számára nyújtsanak minőségi szolgáltatásokat a legmodernebb optikai- és mikrohullámú (üzleti célú) technológia segítségével.

A program újabb intenzív szakaszba lép

Év végéig 18 városban, további háztartások tízezrei számára válnak elérhetővé a társaság minőségi szolgáltatásai. Ezzel a fejlesztéssel együtt az Invitel kevesebb mint három év alatt három és félszeresére (több mint 410 ezerre) növeli a nagy sávszélességű kapcsolattal elért körzetek lefedettségét.

Langsteiner Marianne lakossági marketingigazgató az Invitel sajtótájékoztatóján

A korábban már korszerűsített 323 ezer háztartás mellett idén újabb, mintegy 25 ezer háztartás számára tették elérhetővé a szélessávú technológiát, illetve az interaktív, digitális kábeltelevízió és IPTV, a jelenlegi 21 HD csatorna vagy a korábbinál lényegesen gyorsabb internet kínálta előnyöket.

A vállalat év végéig további városokban (Esztergom, Vác, Szeged, Gyula, Szigethalom, Tököl, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Dunakeszi, valamint Püspökladány, Nádudvar, Báránd, Kaba, Kisújszállás, Balmazújváros, Kozármisleny, Fehérgyarmat és Heves településeken) több mint 63 ezer újabb ügyfél számára teszi elérhetővé magasabb minőségű szolgáltatásait.

Az üzleti ügyfelekre is gondoltak

A hálózatfejlesztések kiemelt célja természetesen az is, hogy az Invitel minél több üzleti ügyfele számára tegye hozzáférhetővé infokommunikációs megoldásait. Így várhatóan 2015 márciusáig 10 új mikrohullámú technológiát alkalmazó fejállomást építenek ki Budapest és a nagyvárosok vállalkozásokkal sűrűn benépesült területeinek lefedéséhez.

A kisebb települések is szerepelnek a fejlesztési programban

Az Invitel felelős vállalatként tisztában van azzal, hogy a legmodernebb tele- és infokommunikációs szolgáltatások minél szélesebb körű bevezetése pozitív társadalmi és gazdasági hatásokkal bír. Éppen ezért a vállalat célja, hogy ne csak a nagyobb városokban, de a kisebb településeken is elérhető legyen a legújabb infrastruktúra és technológia.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik