Üzleti tippek

Nem mindennapi – Avagy egy este Vegasban!

Mi köze Vegasnak egy céges rendezvényhez? Az egész még úgy egy évvel ezelőtt kezdődött, amikor is egy konferenciát szerveztünk a SUGÁR Moziban. Volt ott minden, ami kell, remek hangzás, kiváló kép, kényelmes fotelek és persze svédasztalos vacsora. Ekkor tudtuk meg, hogy zárt körű filmvetítésre is kikölcsönözhetőek a mozi termek.

Mi sem kellett több, amikor az egyik meetingen felmerült a kérdés, hogy hol tarthatnánk a legközelebbi csapatépítést, egyből bedobtuk az ötletet Ricsivel a HR-ről: mozizás a SUGÁR Moziban! Persze már jó előre készültünk a filmötletekkel is, szóba kerültek nagy klasszikusok (például A nagy szökés), az angol humor kedvelőinek a Gyalog galopp, a Pi élete 3D-ben és persze az idei év egyik nagy durranásának beharangozott Last Vegas.


Szerencsére a korábbi konferencia sikerére alapozva nem nagyon kellett győzködni a többieket, hogy ez az ideális helyszín a csapatépítésre. A kolléganők amúgy is odavannak “a nagy öregekért” és melyik férfi kolléga ne szeretné úgy élvezni az életet, mint teszi ezt Robert De Niro vagy Morgan Freeman a Last Vegasban. Szavazásra bocsátottuk a dolgot, és végül úgy döntöttünk, marad az örök agglegényekről szóló film. Persze mindezt jó lett volna összekötni valami különleges, ránk jellemző „minimozival” is, és jött az ötlet, hogy csináljuk meg a mi kis rövidfilmünket arról, hogy miként élvezzük az életünket a cégen belül. Fogtunk egy kamerát és megszületett a céges Hollywood, vagy ahogy mi neveztük „Buliwood”. Rászántunk két napot a felvételre, és persze hat napot a vágásra, míg végül elkészült a nagy mű.

Ettől kezdve pedig pörögtek az események. A főnökünknek annyira tetszett a kisfilm, hogy kitalálta, a legfontosabb partnereinket is meghívjuk az eseményre, mert mindez rendkívül jót tenne az imázsunknak is. A többiek felvetették, hogy mozi után igazán játszhatnánk egyet a SUGÁR Bowlingban, míg mások – nacho tál és pop corn ide vagy oda – szerettek volna egy vacsorát is. Beszéltünk a SUGÁR szakemberivel, és gyakorlatilag el is volt intézve a dolog: lehet saját vetítés, bowling és catering is.

Összességében, hogy is mondjam, nem is sikerülhetett volna jobban az este. Mindenkinek jár 15 perc, vagy ez esetben mondjuk 20 másodperc hírnév, és ezt megkaptuk. Sőt, ennél sokkal többet…

A SUGÁR Moziról

A főváros egyik legforgalmasabb csomópontján, modern környezetben, kellemes rendezvényhelyszínként várja Önt és vendégeit a Sugár Mozi. A város frekventált közlekedési csomópontjában elhelyezkedő helyszín a tömegközlekedőknek is ideális, míg az autóval érkezők számára 200 férőhelyes parkoló nyújt kényelmes megoldást.

A legmodernebb hangtechnikával és digitális vetítővel is felszerelt, nyolctermes komplexum kiválóan alkalmas a hagyományos és 3D vetítések mellett rendezvények, konferenciák és egyéb zártkörű események lebonyolítására is.

Ajánlott videó