Üzleti tippek

Cégünk címe: a felhő [X]

A cég felhőbe költöztetésével egyszerűbbé és biztonságosabbá válnak a hétköznapok.

Egy vállalat életében ma már az egyik legfontosabb a betonbiztos informatikai háttér. A felhő-alapú vállalati szolgáltatások amellett, hogy nem kívánnak nagyobb hardver- és szoftver beruházást, csekély havidíjért cserébe adják meg azt, ami eddig csak a nagyvállalatok kiváltsága volt.

A Microsoft Office 365 csomagja például felhasználónként havi kb. 1.500 Ft-nak megfelelő havidíjért kínál közös távoli fájlszervert, igen fejlett web-alapú levelező-, és naptárszolgáltatásokat úgy, hogy emellé vállalati weboldalt is egyszerűen felépíthetünk az erre szolgáló internetes felületen, mindezt különösebb szaktudás, vagy segítség igénybe vételének szüksége nélkül. Mindezek mellett az Office 365 minden eddiginél hatékonyabbá teszi a csoportmunkát: a dokumentumok böngészőből való csoportos szerkesztésének lehetősége mellett a felhőbe költözéssel egy Lync nevű számítógépes kommunikációs szoftvert is kapunk, mellyel emailben küldhető meghívókkal szervezhetünk olyan virtuális értekezleteket, melyeken könnyen megoszthatjuk prezentációnkat, vagy akár alkalmazásainkat is.

Amellett, hogy az Office 365 egy internetes felületen a nap 24 órájában biztosítja az előbb említett szolgáltatásokat cégünk részére, amellett a cégünk virtuális központjaként működő felületen eltárolt adatok, fájlok, levelek a szolgáltató többszörösen redundáns megoldásainak köszönhetően eddig nem látott biztonságban vannak. A Microsoft „atombiztos” dublini szerverközpontja ipari biztonsági megoldásokkal, szoftvere és hardveres végelemmel gondoskodik adataink védelméről.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik