Üzleti tippek

Szembenéznek a valósággal a marketingesek

admin
admin

2011. 07. 29. 18:35

A 2011-es Országos Reklámkonferencia gondolatiságának központi hívószava a ’VALÓSÁG’, a fókuszba a valóság sokfélesége és határtalansága került.

Hol érdemes meghúzni az objektív valóság határait? Milyen fókuszokkal és szűrőkkel, illetve milyen fantáziával és neurózisokkal hozzuk létre szubjektív valóságainkat? Hogyan válik a szubjektív valóságokból relatív igazság, sőt mítosz, és hogyan tükröződnek ezek a különféle kiterjesztett valóságokban?

A marketingkommunikáció jelenlegi helyzetét az egyes területek közötti elmosódott határok jellemzik. Már nem beszélhetünk külön digitális és analóg kommunikációról, megszűnt a határ a virtuális és a valós kommunikációs tér között, és az integrációé a főszerep. A konferencia szekciói a gondolkodás, az üzleti működés, a média, a kreativitás és a szabályozás valóságait vizsgálják, ahol terítékre kerülnek a helyzetünket leginkább meghatározó szociális, gazdasági és kulturális mítoszok.

A konferencia plenáris előadói Kerényi Miklós Gábor, az Operettszínház színidirektora és Maharaja Śivarā ma Swami, a Krisna Tudat Nemzetközi Szervezetének korábbi angliai, jelenleg magyarországi, romániai és törökországi misszióvezetője lesznek.

Az esemény főszervezője a Magyar Reklámszövetség, a szektor összes szereplőjét képviselő szakmaiszervezet. A konferencia szakmai igazgatója idén Szabó Ákos, az IAB Hungary elnökségi tagja, az Adaptive Media üzletfejlesztési vezetője. A XIX. Országos Reklámkonferencia programjának kialakításában az MRSZ-szel aktívan együttműködik a legtöbb neves szakmai társszervezet.

A konferencia Egerszalókon, a Saliris Resort Hotelben, szeptember 27-28-án lesz.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Beregszász, 2015. március 19.  
Vásárló fizet az egyik élelmiszer áruházban a kárpátaljai Beregszászon, a Bohdana Hmelnickoho utcában 2015. március 18-án. Ukrajnában a nemzeti valuta leértékelődése miatt leginkább az alapvető élelmiszerek drágultak, a hrivnya értékének ingadozása miatt egy napon belül is változnak az árak.
MTI Fotó: Balázs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.