Üzleti tippek

Civilszervezeteket támogat a megújuló Startlap

Pályázatot hirdet a Startlap, Magyarország legnépszerűbb nyitóoldala, civilszervezetek számára. A beérkező pályázatok elbírálásában a Startlap látogatói és rajongói is szerepet kapnak: szakmai zsűri elé a legnagyobb tetszést aratott pályázatok kerülnek.

Magyarország legnépszerűbb nyitóoldala, a Startlap pályázatot írt ki azon civilszervezetek számára, akik a változás jegyében szeretnének fejlődni, megújulni, jobbá tennék környezetüket, tartalmasabbá, szebbé tennék mások életét.

Az oldal egy-egy millió forinttal támogatja ezt a célt az oktatásban, a közösségi életben és a környezetvédelem területén, és egyúttal a felhasználók kezébe helyezi a döntést: a nyertesek kiválasztásában részt vesznek az internetezők is.

Előválogatás után a pályázatok a Startlapra és a portál Facebook-oldalára kerülnek ki, ahol a közönségszavazás során beérkezett kattintások és like-ok összesítése után a legnépszerűbbeket szakmai zsűri ítéli meg (a Startlap munkatársai és civil szakemberek). A három kategórianyertes megújulási kampányára egy-egy millió forintot költhet, amelyet az ősszel komoly átalakuláson áteső Startlaptól vehet át.

A pályázatokat a szerkesztőség 2011. július 15-én 16 óráig várja a következő címeken:

levélben a 1554 Budapest, Pf. 62. címen (a borítékon feltüntetett „Startolj a megújulásért! pályázat” felirattal),

e-mailben a startlap.palyazat@sanomamedia.hu címen,

személyesen a 1037 Budapest, Montevideo u. 9. cím alatt a Startlap szerkesztőségében.

A részletes pályázati kiírás letölthető a következő linkről: www.megujulas.startlap.hu.

A Startlapról

A Startlap Magyarország legnépszerűbb nyitóoldala. A site népszerűségét, ismertségét és kedveltségét mutatja, hogy 2004 és 2009 között minden évben elnyerte a Superbrands díjat, illetve az, hogy naponta átlagosan több, mint 500 ezer egyedi felhasználó látogatja a Startlap.hu nyitóoldalát. (Forrás: Webaudit, 2011)


(A Startlap és az fn.hu kiadója a Sanoma Media Budapest Zrt.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik