Üzleti tippek

Overdose: elzálogosítva

Overdose első angliai versenyét, a Group II-es Temple Stakest magyar idő szerint egyébként szombaton 16 órakor futják a Liverpool és Manchester közötti Haydock Parkban.

Jelzálogot jegyeztetett be Mikóczy Zoltán üzletrészére a telivért tulajdonló Overdose Vagyonkezelő Kft.-ben a verpeléti Evowine Kft. bortermelő cég – írja a HVG.

Mikóczy Zoltánon kívül lótulajdonosok még Csányi Sándor, Demján Sándor és Járai Zsigmond érdekleltségei, valamint a hetilap által Fidesz-közelinek titulált Közgép.

A Román Péter, Bálint László István, Bodnár Balázs, a bécsi Linepro GmbH, illetve a budaörsi CSM Holdings Kft. 2009 decemberében alakult borászcége egy időben szponzorálta Mikóczy versenyistállóját, a Miko Racing and Trading Kft.-t is, amelyre a napokban szintén jelzálog került.

Overdose első angliai versenyét, a Group II-es Temple Stakest magyar idő szerint egyébként szombaton 16 órakor futják a Liverpool és Manchester közötti Haydock Parkban. Tegnap a magyar lóval a címlapján, “A budapesti ágyúgolyó leszállt” címmel jelent meg a világ legtekintélyesebb lóverseny szaklapja, a Racing Post – tudatta pannoniaoverdose.hu.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik