Üzleti tippek

Exchange Online: mobil elérés bármilyen telefonról

Ha egy vállalkozás a Microsoft Office 365 online levelezési szolgáltatását használja, a munkatársak bármerre is járnak, nem kell attól tartaniuk, hogy lemaradnak a fontos üzenetekről.

A Microsoft Exchange Online szolgáltatás megkönnyítheti a legkülönbözőbb vállalkozások mindennapjait. Így például egy borászat akár a szőlőtőke mellől irányítható, vagy a gazda akár a borospincéhez tartva, a mobiltelefonjáról írhat és fogadhat e-maileket. Ha éppen egy promóciós vásárra kell utaznia, hogy népszerűsítse a termékét, vagy partnerekkel kell tárgyalnia, akkor sem kell magával cipelnie a laptopját, a cég vezetését okostelefonjáról is bonyolíthatja.

Az Exchange Online szolgáltatás révén nem kell állandóan a monitort figyelni. Bármerre is járunk a világon, nem kell attól félnünk, hogy lemaradunk a fontos, sürgős üzenetekről. A cég vezetése, a különböző projektek egy okostelefon segítségével kézben tarthatók. Biztosítható az üzletmenet folytonossága, házon kívülről is nyomon követhetők a munkafolyamatok. Nem kell idegeskedni, ha nem érünk el valakit, hiszen a megosztott dokumentumokra bármikor vethetünk egy pillantást, vagy akár szerkeszthetjük azokat.

A telefonkönyvben vagy a zsebünkben sem kell keresgélnünk egy-egy kontakt után. A névjegykártyák, akárcsak a SharePoint webhelyek, mobilról is elérhetők. Ráadásul a kollégák naptárai, a saját naptárunk, illetve a névjegykártyák is automatikusan frissülnek mind a számítógépen, mind az okostelefonon. Távoli munkatársainkkal és partnereinkkel így könnyedén tarthatjuk a kapcsolatot, mintha csak ugyanabban az irodában ülnénk.

Mindig rendelkezésre áll

A Microsoft Exchange Online szolgáltatása bármely telefonról elérhető, amelyik képes e-mailek fogadására. Az elektronikus levelezés fontosságát csak akkor vesszük észre, ha az nem működik, vagy éppen nem férünk hozzá – a 99,9 százalékos rendelkezésre állás révén az Exchange Online esetében nem valószínű, hogy ilyen problémákkal kell szembesülnünk.

A felgyorsult világban az információk átadásának sebessége és az időzítés is kulcsfontosságú. Az Exchange Online szolgáltatással újraértelmezhetjük munkánkat, mivel azt a világ bármely pontjáról, bármikor elvégezhetjük. Bármilyen helyzetben küldhetünk és fogadhatunk is e-maileket, méghozzá biztonságos és megbízható körülmények között, kompromisszumok nélkül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik