Üzleti tippek

Lekapcsolták a RadioCafét

Délután négy órakor elhallgatott a rádió. A háttérben kiegyenlítetlen sugárzási díjak állnak.

A hírek szerint az alkalmazottak több hónapja nem kaptak fizetést, az utóbbi időben több műsor is megszűnt, és tulajdonost is váltott a rádió.

Ahogy az manapság lenni szokott a közösségi oldalakon jelentik be az eseményeket, így a Twitteren: a radiocafé 98.6 2011. május 17-én, 16h-kor elhallgatott. mindent köszönünk nektek – írják.

A Facebookon pedig az egyik legrégebbi műsor a Milliók Reggelire csapata így búcsúzik: Kedves Hallgatók! Az Antenna Hungária ma 16 óra környékén lekapcsolta a RadioCafét, mert a tulajdonos nem fizette be a sugárzási díjat. Jelen állás szerint holnaptól bizonytalan ideig nem lesz Milliók Reggelire. Amint tudunk újabb információkat jelentkezünk!

Az egyik utolsó hír a rádió felől a tulajdonoscsere volt. Az Est Media (korábban econet. hu) mintegy 180 millió forint számviteli veszteséget jelentő tranzakcióban adta el a radiocafé 98.6 rádiót üzemeltető radiocafé Tömegkommunikációs és Kulturális Szolgáltató Kft. -t május elején.

Információink szerint a céget az a Veres István vette meg, aki tavaly elvesztette az általa jegyzett ZónaTaxival a repülőtéri taxitendert, illetve évekkel ezelőtt a Citadellán építettet úgy egy teraszt, hogy azt a hatóság bontatta le.

Kaptak haladékot

A Médiatanács több alkalommal adott fizetési könnyítést a radiocafe Kft.-nak, de a szolgáltató az ezekben vállalt feltételeket is sorra megszegte – nyilatkozta az MTI-nek a testület szóvivője. Kiricsi Karola elmondta: a radiocafénak 2010 júliusa óta vannak fizetési problémái, tartozása azóta halmozódik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik