Üzleti tippek

Elkelt a Figyelő

admin
admin

2011. 04. 21. 13:18

2011. május elsejével a Word Communications tulajdonába kerül a Figyelő. A Sanoma Media Budapest Zrt. meghívásos pályázat útján értékesítette az üzleti hetilapot.

Az aláírt szerződés a Figyelő hetilap, valamint a hozzá kapcsolódó eszközök és vagyoni értékű jogok átruházásáról szól. A Word Communications 2011 májusától veszi át a Figyelőt; a hetilap hirdetési felületeit 2012. év végéig változatlanul a Sanoma Media Budapest értékesíti.

A Word Communications magyar tulajdonban levő médiavállalkozás, 2002-ben alakult. Elsősorban az IPM (Interpress Magazin) kiadójaként ismert. Emellett gondozásában jelenik meg a Családi Lap és a Digitális Fotó című magazin.
Vajdics Enikő, a Word Communications ügyvezető igazgatója a Figyelő megvételével kapcsolatban kiemelte, céljuk egy független, megbízható gazdasági hetilap kiadása és fejlesztése.

Ebben támaszkodni kívánnak a Figyelő több évtizedes hagyományaira, jól képzett szerkesztőségi gárdájára.

A Sanoma Media Budapest Zrt. 2010 októberében jelentette be, hogy értékesíti a Figyelő hetilap, az Üzlet és Siker, a TOP 200, a Figyelő Trend sorozat, valamint a Figyelő Konferenciák jogait, meghívásos tender formájában. A pályázatok elbírálásánál alapvető szempont volt a hetilap és a fent említett tevékenységek folyamatos működtetése, a szerkesztőség független működésének biztosítása, valamint a lap mértékadó arculatának megtartása és további megerősítése.

(Lapunknak az fn.hu-nak továbbra is a Sanoma Media Budapest Zrt. a tulajdonosa.)

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.