Üzleti tippek

Játszmában marad az “álamfős” főszerkesztő

Csak a TV2 kommunikációs vezetői posztját adta fel Rényi Ádám.

A 40 milliós játszma főszerkesztője marad a szakember annak ellenére, hogy hivatali posztjától megválik a tévétársaságnál. Rényi Ádám az fn.hu-nak elmondta a játékért már tavaly óta felel és esze ágában sincs otthagyni egy futó produkciót. Mint hangsúlyozta egyébként nem is kereste senki a Schmitt-ügyben.

A műveltségi műsor a napokban annak nyomán kapott különös figyelmet, hogy Schmitt Pál köztársasági elnök által elkövetett helyesírási hibákra vonatkozó feladványt szerepeltetett. Rényi a szokatlanul “aktuális” kérdések magyarázatul azt nyilatkozta, pont emiatt vették be a műsorba a helyesírási kérdéseket, politikai szándék nem állt mögötte.
A Rényi hivatalos TV2-ős sajtóközleménye szerint: “Már korábban is szakítani akartam a televíziós kommunikációval, de nem tudtam nemet mondani a TV2-nek. Rá kellett jönnöm, hogy nekem már más szektorban van a helyem. Simon Zsolt vezérigazgatónak és csapatának sok sikert kívánok a TV2 megerősítéséhez” – nyilatkozta a távozó vezető. Ugyanakkor mindez mint kiderült nem jelenti a vetélkedő vezetői posztjának lemondását is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik