Üzleti tippek

Nekiment az APEH a cégeltüntető csoportoknak

admin
admin

2010. 12. 07. 07:57

Tucatnyi céglovag ellen tett feljelentést nemrég az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal, mert feltételezése szerint Magyarországon több csoport is üzletszerűen foglalkozhat adósságban fuldokló társaságok eltüntetésével - írja a Magyar Nemzet.

Az adóhivatal megelégelte, hogy több jól körülhatárolható csoport évek óta társaságok százait szünteti meg a hitelezők és az adótartozások kifizetése nélkül.

Várszeghy György, az APEH végrehajtási és felszámolási főosztályának vezetője a napilapnak elmondta: az utóbbi idők cégügyeinek vizsgálatakor az APEH munkatársainak feltűnt, hogy egyes ügyvédek, könyvelők és adószakértők számos kétes esetnél működtek közre. Az adóhatóság összegyűjtötte az egy-egy csoporthoz tartozó ügyek iratait, és továbbította azokat a nyomozó hatósághoz.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.