Üzleti tippek

Nem lehetett 20-as számot hívni

admin
admin

2010. 11. 23. 12:11

Kedd dél előtt „lehalt” a Telenor mobiltelefonos rendszere Budapesten és Pest megyében. A hibát kora délutánra kijavította a cég.

13:37

A norvég tulajdonú szolgáltató az újraindulást követően kiadott közleményében azt írta, hogy a hiba miatt a mobil hangszolgáltatás Budapest és környéke egyes részein, illetve a mobil internet szolgáltatás országosan mintegy egy órán keresztül nem volt elérhető. A leállást technikai hiba okozta.

A cég a közleményben elnézést kér az érintettektől az esetlegesen okozott kellemetlenségekért. Az előfizetőket akkor illeti meg kötbér, ha a szolgáltatás szünetelése meghaladja a négy órát.

Legutóbb egy éve volt jelentős műszaki hiba a magyar mobilhálózatban: a T-Mobile hálózata december 4-én hajnalban kezdett akadozni egy hálózati szoftver frissítését követően. A szolgáltatás akkor kora délutánra fokozatosan állt helyre.

13:12

A Telenor Facebook-oldalán is megerősítette, hogy technikai hibát elhárították és immáron minden visszatért a régibe. A cég javasolja, hogy akinek valamilyen Telenoros szolgáltatása nem indult el, kapcsolja ki, majd be az adott készüléket.

13:05

A Telenor az MTI-vel közölte, hogy hálózata helyreállt. Számos felhasználó szerint a telefon ki- és bekapcsolása immáron segít a kapcsolódási gondok megoldásán.

12:01

A Telenor ügyfélfogadásán megerősítették, hogy hálózati probléma adódott, aminek elhárításán dolgoznak a szakemberek. Hogy mikor áll helyre a hálózat, arra nem tudtak válaszolni. A cég kommunikációs osztályát nem lehetett elérni. A telenor.hu internetes oldal szintén nem jelentkezik.

Próbáljuk megtudni mi történt, amint van információnk, közöljük olvasóinkkal.

Ez olvasható a Facebookon:
“Telenor Hungary: Budapest és Pest megye bizonyos részein leállt a szolgáltatásunk, amint bővebb információnk lesz, azonnal megosztjuk veletek. Dolgozunk a hiba elhárításán.”

A hazai több mint 11 millió mobilelőfizetés nagyjából 35 százaléka köthető a Telenorhoz, tehát körülbelül 3,8 millió ügyfelet érint a leállás.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2017. március 20.
Idős nyugdíjas nő távozik a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság ügyfélszolgálatának épületéből a főváros XIII. kerületében, a Váci út 73-nál.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.