Üzleti tippek

Bezárt a dunakeszi Elektro World

Bezárta dunakeszi egységét az Electro World, további öt áruházból pedig levonultak a biztonsági emberek - írja a Magyar Nemzet.

“Embereink levonultak az Electro World öt áruházából, miután július óta nem fizetnek szolgáltatásunkért” – mondta a Magyar Nemzetnek Török László, a Török Biztonsági Szolgálat Kft. vezetője. Állítása szerint a nyár elejétől késtek a kifizetések, júliustól azonban ez általánossá vált. Miután a szerződésben meghatározott fizetési határidő eltelt, és minden tárgyalási próbálkozásunk zátonyra futott, jogszerűen léptünk vissza a szolgáltatástól – tette hozzá.

Ezzel párhuzamosan a cég dunakeszi áruházát is bezárta az EW. A cég ügyvezetője, Nagy Károly András elmondta, a bezárás tervezett volt, mert nem látták értelmét, hogy a Megyeri híd mindkét oldalán működjön áruházuk, ugyanakkor szerződésszegésnek minősítette a biztonsági szolgálat levonulását. Azzal kapcsolatosan nem nyilatkozott, hogy hírek szerint bérletidíj-elmaradás miatt voltak kénytelenek bezárni az üzletet.

Ellentétes hírek jelentek meg a világhálón arról, hogy mi lett a bezárt áruház dolgozóinak sorsa. Egyes információk szerint más áruházba vezényelték át őket, akik ezt nem vállalták, azokat kiléptették. Mások szerint az összes dolgozót elbocsátották.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik