Üzleti tippek

A Sanoma értékesíti a Figyelőt

admin
admin

2010. 10. 21. 16:03

A Sanoma Budapest úgy döntött, hogy értékesíti a Figyelő hetilap, az Üzlet és Siker, a TOP 200, a Figyelő Trend sorozat, valamint a Figyelő Konferenciák jogait. Az értékesítésre meghívásos tender formájában kerül sor, amely várhatóan 2011. második negyedévében zárul le. Az eladási folyamatnak nem része lapunk, az fn.hu.

A márkát gondozó Sanoma Budapest annak ellenére hozta meg a döntést, hogy a Figyelő a cég egyik legpatinásabb márkája. A hetilap a válságidőszakban is stabilan teljesített: megőrizte, és egyes időszakokban növelni is tudta példányszámát. A döntés oka mégis, hogy a Sanoma Budapest a jövőben magasabb nyereségességű tevékenységek létrehozására és akvizíciójára kívánja fordítani kapacitásait, hogy hosszú távra biztosítsa fenntartható működését.

Az értékesítés lezárultáig a Figyelő csoport változatlan feltételek mellett folytatja a működését, a folyamat nem érinti a különböző kereskedelmi megállapodásokat és a szerkesztőség munkáját. A Figyelő értékesítésének folyamatát azonban nem az eddigi lapigazgató kíséri végig. Bálint Viktor novemberben távozik a kiadótól, utódlásáról hamarosan dönt a Sanoma Budapest.

A Figyelő a magyar üzleti döntéshozók, közéleti személyiségek mérvadó, kikerülhetetlen információforrásává vált. A lap ezen független, mértékadó szerepének a megőrzésére a Sanoma Budapest az értékesítés során mindvégig tekintettel lesz, és mindent megtesz a hetilap, valamint a hozzá kapcsolódó termékek színvonalának, piaci helyének fenntartásáért, javításáért, értékük növeléséért.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

A Piramis gameshow díszlete

Hemzseg a hibáktól A Piramis

The Dark knight Le chevalier noir
The Dark Kight 
2008
Real  Christopher Nolan
Heath Ledger.
COLLECTION CHRISTOPHEL © Warner Bros
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.