Üzleti tippek

Száz buszt vesz Miskolc

Az MVK Miskolc Városi Közlekedési Zrt. nyílt közbeszerzést hirdetett 100 autóbusz szállítására, ebből 40 jármű opcionális, azt az ajánlatkérő 2013 és 2015 között hívhatja le - a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A buszokat három kategóriába sorolta a közlekedési társaság, valamennyinek alacsony padlósnak kell lennie. Az első kategóriába tartoznak a 75 férőhelyes szóló-, a másodikba a 85 férőhelyes szóló-, míg a harmadikba a 130 férőhelyes csuklós buszok.

A szóló és a csuklós buszokból egyaránt 15-15 darabot kér az MVK jövőre és 2012-ben. A maradék az opcionálisan a rákövetkező három évben lehívható 25 szóló-, és 15 csuklós busz.

Az ajánlattevőknek referenciaként be kell mutatniuk az elmúlt 3 évben leszállított – vagy értékesített – legalább 30 olyan alacsony padlós buszt, amelyeknek a motorja, a futóművei és a kormányművei azonos gyártmányúak a megajánlott termékével.

Az ajánlattételi határidő november 22. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes, de az értékelésnél az ár kapja a legnagyobb súlyt. Az eredményhirdetés időpontja december 6., a szerződéskötés tervezett időpontja pedig december 17.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik