Üzleti tippek

Itthon is spórolhatunk online kuponnal

Már Magyarországon is spórolhatunk a napi cikkek áraiból kedvezményt biztosító, online kuponokkal. Míg az USA-ban az online kupongyűjtő oldalak minden terméktípusra ontják magukból a kedvezményre jogosító bónokat, addig hazánkban csak most indul be a beváltható online kuponok ezen időszaka.

A hazai áruházak is kezdik felismerni, hogy a folyamatos árverseny és túlkínálat miatt csak akkor maradhatnak versenyképesek, ha ösztönzik vásárlóikat a fogyasztásra. Magyarországon először most, július közepén, az egyik francia hipermarketlánc fóti egységében tartandó kuponnapok idején lehet a teljes termékskálára beváltani az online kuponokat, bizonyos összeghatár fölött.

 

Az első és legnagyobb kupongyűjtő oldal, a Napiakciok.hu évek óta szervez sikeres akciókat, jellemzően a nagyobb fővárosi és vidéki bevásárlóközpontok részvételével. A fogyasztók azonban egyre inkább igénylik, hogy az eddig elérhető sportcikkek, ruházati termékek, illatszerek és könyvek mellett napi fogyasztási cikkeket és élelmiszereket is lehessen kedvezményesen vásárolni online kuponok segítségével.

 

„Oldalunkon számos cég és szolgáltatás kuponja megtalálható. Újdonság, hogy idén a fóti Cora áruház egy olyan lehetőséget ajánl, amelyet gyakorlatilag minden, az áruházban megvásárolható termékre igénybe lehet venni, méghozzá azonnal, a vásárlás végeztével. Ezzel egy nagy lépést tettünk abba az irányba, hogy a napi fogyasztási cikkek piacán is megkedveltessük a vásárlókkal az online kuponozást. Van mit behoznunk, hiszen az Egyesült Államokban a fogyasztási cikkek 60 %-át kupon felhasználásával vásárolják az emberek, míg hazánkban elsősorban ruházati cikkekre, illatszerekre és könyvekre bocsátanak ki akciós bónokat” – mondta Besenyei Kálmán, a Napiakciok.hu vezetője.

 

A kuponozás Magyarországon is egyre népszerűbb és közkedveltebb formája a spórolásnak, melynek most, válság idején különösen nagy hasznát veszik a fogyasztók.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik