Üzleti tippek

Focizik a Metropol

Focimelléklettel és folyamatos összefoglalókkal készül az idei futball világbajnokságra az ingyenes napilap.

Budapesten tizenhat oldalas, vidéken pedig 12 oldalas Foci melléklettel jelentkezett csütörtökön a Metropol. Az újság részeként, középre behúzva jelent meg a melléklet, amelyben összeállítás található a VB –n résztvevő csapatokról, bemutatják a VB házigazdáját, Dél-Afrikát és a stadionokat. A mellékletben világbajnokság menetrendje is megtalálható egy táblázattal kiegészítve, amelyben a szurkolók rögzíthetik a mérkőzések kimeneteleit.

A melléklet különlegessége, hogy a lap a Metro nemzetközi hálózat által készített egységes arculatban jelenik meg, valamint átveszi a nemzetközi hírközpont egyes híreit is, mint például: helyszíni riport Alek Korab-bal, exkluzív interjú az aranylabdás Lionel Messivel és Vicente del Bosque-val, a spanyolok szövetségi kapitányával.

Június 11-től július 11-ig minden megjelenési napon 2 oldalas összefoglaló található majd a Metropolban a legfrissebb eredményekről és esélylatolgatásokról. A lap médiatámogatója a Labdarúgó VB Szurkolói Show rendezvénysorozatnak is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik