Üzleti tippek

Új választmány az ÖRT-nél

Új választmánya van az Önszabályozó Reklám Testületnek. Az elnök ismét Megyer Örs az ügynökségi oldal képviseletében, a két új alelnök pedig Ács Tamás, a Márkaszövetség elnöke ill. a Mars ügyvezetője és Domokos Szilárd a Sanoma marketing és üzletfejlesztési igazgatója.

Régi és új tagok is találhatók az ÖRT új választmányában, amely az elkövetkező 3 évre kapott mandátumot a június 2-i közgyűlésen. A választmány tagjai a hirdetői-, ügynökségi- és médiaoldal különböző területeinek képviselői.

Megyer Örst egyhangú szavazással választották ismét elnökké.

A választmány tagjai:
Médiaoldal: Domokos Szilárd (Sanoma), Hócza Kálmán(Magyar Rádió), Kovács Tibor (Népszabadság), Lukács Csaba (At Media), Miklósi Zoltán (HVG), Vámos Attila (Publimont), Vidus Gabriella (RTL Klub).

Ügynökségi oldal: Bölcs Ádám (Well), Csomor Tamás (Lowe- Draft), Csurgó Balázs (EuroRSCG), Megyer Örs (Megyerconsulting, Maksz), Mező László (OMD), Papp Zsuzsa (Publicis), Szászkő László (hat).

Hirdetői oldal: Ács Tamás (BGA – Mars), Agócs Mónika (Dreher), dr. Takács Ildikó (Trigránit), Fekete Zoltán (BGA), Jámbor Péter (Provident), Karancsy Zsolt (Ferrero), Mikola Gergely (BAT).

A közgyűlés egyéb döntéseket is hozott. Az eljárási szabályzat változtatása révén a jövőben jobban szétválik az ún. előzetes ügyeket tárgyaló és a panaszokat vizsgáló bizottság. Ez utóbbiban a jövőben több külső szakértő vesz részt a bizottság munkájában. A Szakértői Bizottság megalakulása június végén várható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik