Üzleti tippek

Új tulajdonosnál a C-Travel

Május közepén lezárult az a kivásárlási folyamat, melynek során az Index.hu utazási mellékleteit üzemeltető CEMP (Central European Media & Publishing) 100 százalékos tulajdonába került a C-Travel azaz az oldalt üzemeltető Confhotel-Net Kft.

A C-Travel és az Ongo, valamint azok nyelvi mutációi a – többek között az index.hu, portfolio.hu, inforadio.hu, honfoglalo.hu, bookline.hu oldalakat – tulajdonló vállalatcsoport portfolióját erősítik.

A korábbi tulajdonos Confhotel Csoport a jövőben stratégiai együttműködő partnere lesz az utazási portáloknak. A kivásárlási folyamat lezárulása személyi változásokat nem von maga után: a Confhotel-Net Kft. ügyvezetői továbbra is Starcz Ákos, valamint Csanádi András maradnak, míg a Confhotel Csoportot a C-Travel korábbi ügyvezetője és tulajdonosa, Erdős Ákos irányítja.

A Confhotel-Net Kft. 2003-ban alakult a www.confhotel.hu oldal üzemeltetésére. Az elmúlt hét év alatt – a ma már www.c-travel.hu-ként működő portál – jelentős utazási oldallá nőtte ki magát a magyar piacon, valamint elindult román és szlovák nyelvű mutációja. A Confhotel-Net Kft. nevéhez fűzödik továbbá az első magyar utazási közösségi oldal, az Ongo.hu létrehozása is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik