Üzleti tippek

Rekordot döntött a balatonfüredi Media Hungary

Tegnap este minden elemében változatlan tartalommal és résztvevői körrel megkezdődött a 15. Media Hungary konferencia Balatonfüreden. A regisztrált résztvevők száma újabb rekordot döntött: 1250 fő fölé emelkedett.

Tegnap este a „Nulladik nap” elnevezésű programmal – minden elemében változatlan tartalommal és résztvevői körrel – megkezdődött a 15. Media Hungary konferencia Balatonfüreden, a “Balaton” Szabadidő és Konferencia Központban. A helyszín a szervezők szerint tökéletes választásnak bizonyult: a füredi önkormányzat, a város intézményei és vállalkozásai felsorakoztak a Media Hungary mögött, ami kulcsszerepet játszott abban, hogy a rendezvényre a meghirdetett időben és a megszokott magas színvonalon kerülhessen sor.

Csermely Ákos, a rendezvény főszervezője szerint az elmúlt egy héten a regisztrált vendégek közül mindössze néhányan mondták le a részvételt, ugyanakkor többen jelentkeztek is, így a regisztrált résztvevők száma minden várakozást felülmúlva 1250 fölé emelkedett. Ebben Csermely szerint óriási szerepe volt annak, hogy a konferencia szponzorai, támogatói és előadói egy emberként sorakoztak fel a szervezők mögött a támadások hírét meghallva. A jól érzékelhető, telefonokban, e-mailekben és konkrét felajánlásokban megnyilvánuló szolidaritásért a szervezők ez úton is köszönetet kívánnak mondani az érintetteknek.

A szervezők szerint fontos kiemelni azt is, hogy nemcsak a szakmai program, de az esti buli programja sem változott,. Fontos tudnivaló, hogy a konferencia és a szállodák helyszínei között ingyenes buszjáratok közlekednek majd – a szervezők felhívják a résztvevők figyelmét, hogy kizárólag a “Media Hungary különbusz” feliratú járatokra szálljon fel, az ettől eltérő jelzésű buszok nem a konferencia hivatalos járművei, így vélhetően más úticéllal közlekednek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik