Üzleti tippek

Bérelt eszközökkel közvetít az úszó-Eb-ről az MTV

A Magyar Televízió Zrt. az idei úszó Európa-bajnokság közvetítéséhez szükséges műszaki eszközökre írt ki nyílt közbeszerzést, az eszközöket a Margit-szigeti uszodába kell telepíteni és gondoskodni kell a felügyeletéről is - a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A közbeszerzés első része különféle víz alatti és feletti kameramozgató rendszereket tartalmaz. A második rész az opcionális eszközöket tartalmazza. Az első opcionális tételek közé tartozik – egyebek mellett – két komplett mobil közvetítő rendszer kamerákkal és lassító rendszerrel. A második opció tartalma megegyezik az elsővel, csak az eszközök formátuma más. Az opciós eszközökre vételi jogot köt ki az ajánlatkérő.

Ajánlatot az tehet, akinek az elmúlt három évben – összesen – legalább nettó 250 millió forint forgalma volt kamera-mozgatók és mobil közvetítő rendszerek bérbeadásából. Emellett előírt számú és képzettségű szakemberrel is kell rendelkeznie.

Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes, legnagyobb súllyal az ajánlati ár esik latba, de értékelésre kerül a hibaelhárításra vállalt határidő és a 30 napnál hosszabb fizetési határidő is. Az ajánlattételi határidő június 25. Az eredményhirdetésre ezt követően 6 napon belül kerül sor. A szerződés tervezett időpontja pedig július 21.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik