Üzleti tippek

Bérelt eszközökkel közvetít az úszó-Eb-ről az MTV

admin
admin

2010. 05. 18. 12:15

A Magyar Televízió Zrt. az idei úszó Európa-bajnokság közvetítéséhez szükséges műszaki eszközökre írt ki nyílt közbeszerzést, az eszközöket a Margit-szigeti uszodába kell telepíteni és gondoskodni kell a felügyeletéről is - a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A közbeszerzés első része különféle víz alatti és feletti kameramozgató rendszereket tartalmaz. A második rész az opcionális eszközöket tartalmazza. Az első opcionális tételek közé tartozik – egyebek mellett – két komplett mobil közvetítő rendszer kamerákkal és lassító rendszerrel. A második opció tartalma megegyezik az elsővel, csak az eszközök formátuma más. Az opciós eszközökre vételi jogot köt ki az ajánlatkérő.

Ajánlatot az tehet, akinek az elmúlt három évben – összesen – legalább nettó 250 millió forint forgalma volt kamera-mozgatók és mobil közvetítő rendszerek bérbeadásából. Emellett előírt számú és képzettségű szakemberrel is kell rendelkeznie.

Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes, legnagyobb súllyal az ajánlati ár esik latba, de értékelésre kerül a hibaelhárításra vállalt határidő és a 30 napnál hosszabb fizetési határidő is. Az ajánlattételi határidő június 25. Az eredményhirdetésre ezt követően 6 napon belül kerül sor. A szerződés tervezett időpontja pedig július 21.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Hmejmími légitámaszpont, 2017. december 11.
Vlagyimir Putyin orosz elnök (k) pilótákkal fényképezkedik a szíriai Hmejmímnél működő orosz légitámaszponton 2017. december 11-én. Putyin a bázison tett villámlátogatásán elrendelte az orosz csapatok Szíriából történő visszavonásának megkezdését. (MTI/AP/Szputnyik/Kreml pool/Mihail Klimentyev)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.