Üzleti tippek

Pannon helyett Telenor

Telenor névre vált május 18-án a Pannon GSM Távközlési Zrt. - közölte Anders Jensen, a cég vezérigazgatója hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.

Az átállás költségeiről nem nyilatkozott, de elmondta: a távközlési szektor csökken, amihez alkalmazkodnia kell a Pannonnak is, s ahhoz, hogy új energiával töltsék fel a vállalatot, merni kell változtatni.

A Pannon élen akar járni a versenyben és abban is, hogy ha növekedni kezd a gazdaság és a távközlési ipar, akkor azt elsőként használják ki – tette hozzá.

A társaság a névváltással egy időben több új terméket vezet be, egyszerűbben használható mobil szélessávú szolgáltatásokat és a piac radikális átalakítását ígéri az ügyfelek számára, ezzel együtt a vonalas telefont a felesleges kiadások közé sorolja. Ennek keretében a Telenor a mobilról vezetékes irányba történő hívások tekintetében minden eddiginél alacsonyabb, 5 Ft-os percdíjat vezet be; bejelenti Magyarország első percalapú, feltöltőkártyás mobilinternet csomagját, amelyben 10 óra használat csupán 3 000 forintba kerül; országos televíziós imázskampányt indít, valamint 70 százalékkal csökkenti az uniós adatroaming díjakat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik