Üzleti tippek

Nem Tihanyban lesz a Média Hungary

admin
admin

2010. 05. 12. 16:05

Idén a tihanyi Club Tihany helyett a balatonfüredi Balaton Szabadidő és Konferenciaközpont ad otthont a Média Hungary-nek - jelentette be szerdán Budapesten Csermely Ákos, a rendezvény főszervezője.

A szervezőt képviselő ügyvédi iroda részéről Ruttner György elmondta: a Club Tihany részéről megítélésük szerint “egyoldalú szerződésbontás” történt. Szűcs Ákos, a Club Tihany Zrt. vezérigazgatója a nap folyamán viszont azt tudatta az MTI-vel, hogy a Média Hungary elnevezésű rendezvény szervezője annak ellenére hirdette meg az idei találkozót, hogy tudta, nincs még szerződése a helyszínként megjelölt Club Tihannyal.

Csermely Ákos a sajtótájékoztatón bemutatta azt az elektronikus levelet, amelyben a Club Tihany eláll a szerződéstől. Csermely továbbá egy titokzatos “harmadik félről” is írt a sajtótájékoztatón kiosztott közleményében. E tájékoztatás szerint a Club Tihany a konferencia megrendezésétől való elállása után “egyeztetést ajánlott egy titokzatos harmadik féllel, amely állítólag hajlandó lenne – bizonyos feltételek teljesülése esetén – mégis visszaadni a Média Hungary-nek a helyszínt”.

A harmadik fél kilétét firtató újságírói kérdésre Csermely Ákos nem válaszolt. Elmondta: a rendezvény szervezését a Club Tihany értékesítési munkatársán keresztül bonyolította, de a Club Tihany állítása szerint ez a személy nem rendelkezik cégjegyzési joggal. Elmondása szerint a Club Tihany arra is hivatkozott, hogy “ugyanabban az időben egy másik szerződő fél a szállodát lefoglalta.”

Csermely érdekes „egybeesés”, hogy az alternatív helyszínként szóba jöhető, az utóbbi két napban a szervezők által végigjárt
jelentősebb szállodák jó része visszajelzett, hogy a Media Hungary látogatását követően egyazon cégtől jelentős foglalásokat kaptak május 18-19-re, a Media Hungary konferencia időpontjára.

A Média Hungária Bt.-t képviselő Ruttner és társa Ügyvédi Iroda részéről Ruttner György ügyvéd ismertette: a május 18-19-i konferencia után döntenek arról, hogy kártérítési pert indítanak-e a Club Tihany ellen. A Média Hungary a hazai médiumok egyik legnagyobb szakmai tanácskozása – idén az eddig ismert adatok szerint elvben 1200 meghívott képviseltetné magát. Az idei, tizenötödik konferencia mottója a tervek szerint a következő: “Kritikus tömegek”.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2015. június 19.
Szorosan egymásra záródva parkolnak a gépjárművek a főváros VII. kerületének egyik mellékutcájában. A furgon néhány centiméteres távolságot hagyva állt be az előtte és mögötte álló járművek közé.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.