Üzleti tippek

Winkler János távozik a Magyar Telekomtól

admin
admin

2010. 04. 22. 07:45

Átalakítja szervezetét a Magyar Telekom Nyrt., s ennek köszönhetően közös megegyezéssel távozik a vezérigazgató-helyettes, a lakossági szolgáltatások üzletág jelenlegi vezetője, Winkler János is.

A szervezeti felépítés megújításának célja, hogy olyan struktúra jöjjön létre, amely jobban alkalmazkodik a változó piaci körülményekhez, áll a társaság közleményében. A változások 2010. július 1-jével lépnek életbe. Winkler János vezérigazgató-helyettes, a lakossági szolgáltatások üzletág jelenlegi vezetőjének munkaviszonya 2010. április 30-i hatállyal szűnik meg. A lakossági szolgáltatások üzletágat a szervezeti változások hatálybalépéséig, 2010. július 1-jéig Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója irányítja.
A cég a lakossági piacot érintő termékfejlesztés, kommunikáció, piackutatás és márkastratégia irányítására marketingvezérigazgató-helyettesi pozíciót hoz létre, amit Király István, a vállalati szolgáltatások üzletágának marketingigazgatója tölt majd be.

Létrejön az értékesítési vezérigazgató-helyettesi, illetve a jogi és társasági ügyekért felelős vezérigazgató-helyettesi pozíció: ez utóbbit Máthé Balázs tölti be, aki jelenleg a cég jogi igazgatója. Az új vezérigazgató-helyettesek tagjai lesznek a Magyar Telekom ügyvezető bizottságának is.

További változás, hogy Pataki Róbert stratégiai és üzletfejlesztési vezérigazgató-helyettes irányítási területe kibővül a társaság nagykereskedelmi tevékenységének felügyeletével. Az emberi erőforrás- és a műszaki terület, valamint a vállalati szolgáltatások üzletág irányítását a változások nem érintik. Az átalakítás keretében minden olyan pénzügyi tevékenység, amelyet jelenleg a társaság különböző szervezeti egységei végeznek, Thilo Kusch gazdasági vezérigazgató-helyettes irányítása alá kerül.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Nyíregyháza, 2016. december 27.
Vásárlók egy telekommunikációs üzletben a karácsony utáni leárazás idején Nyíregyháza egyik bevásárlóközpontjában 2016. december 27-én. Az ünnep után megkezdődött az üzletekben a hagyományos év végi leértékelés.
MTI Fotó: Balázs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.